Krijg grip op uw afvalstromen

  • Bent u een inzamelaar van afval of verhuurt/transporteert u afvalcontainers?

  • Registreert u uw gegevens nog handmatig in Excel of vergelijkbaar?

  • Heeft u bovendien meldplicht aan het LMA of aan de RVO?

Dan is er veel winst te behalen

Afvalstromen automatiseren

Afvalstromen automatiseren

Bent u een inzamelaar van afval of verhuurt/transporteert u afvalcontainers? Registreert u uw gegevens nog handmatig in Excel of vergelijkbaar? Heeft u bovendien meldplicht aan het LMA of aan de RVO? Dan beloven we u één ding: met CIRIS Afvalstromen wordt uw kostbare tijd een flink stuk efficiënter besteed.

Met de logistieke en administratieve software van CIRIS Afvalstromen stroomlijnen we heel eenvoudig de volledige logistiek van uw afvalstromen. Tevens kunt u volledig digitaal werken met gebruikmaking van tablets en smartphones. Dat betekent het einde van uw dagelijkse papieren rompslomp, zoals weegbonnen, geleidebiljetten, opdrachtbonnen en facturen. Het begin van een goede administratieve grip op uw afvalstromen. Met gedetailleerd inzicht in elke fase ervan en desgewenst op een eigen server of in de cloud.

Duur? Nee, CIRIS Afvalstromen is een heel betaalbare oplossing. Zeker met de tijd die u ermee bespaart, verdient u deze investering snel terug.

Containerlocaties

Met CIRIS heeft u altijd inzicht in de locaties van uw containers. Elke opdracht om te plaatsen, wisselen of ledigen kunt u registreren. U kunt via ons planbord eenvoudig deze opdracht plannen en zal deze worden doorgestuurd naar de chauffeur. Via de smartphone of tablet kan de chauffeur de exacte locatie doorgeven en is dit direct zichtbaar op kantoor. Ook is het mogelijk om te koppelen met uw webshop om deze opdrachten automatisch zichtbaar te krijgen in het planbord. Kortom: U heeft een volledig beheer van uw containers.

Container voor huis
Plan cirkel

Ciris afvalstromen - op maat gesneden

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij CIRIS Afvalstromen. Niemand wordt immers vrolijk van onwerkbare software. CIRIS Afvalstromen is zodanig ontwikkeld dat het te kneden is naar elk type gebruiker. Uw wensen en werkwijze kunnen dus vergaand in de software worden doorgevoerd. Het werken met onze software voelt daardoor al snel vertrouwd. CIRIS is bovendien een totaaloplossing waardoor u als gebruiker niet meerdere softwarepakketten hoeft te kennen. Bij vragen kunt u altijd vertrouwen op de persoonlijke service van onze helpdesk, die dag en nacht bereikbaar is.

CIRIS Afvalstromen voor uw bedrijf? Maak een afspraak!

CIRIS is een betaalbare digitale oplossing voor uw afvalstromen en gaat u op alle fronten winst opleveren. Dat is geen loze belofte maar een zekerheid waar we u graag persoonlijk van overtuigen. De eerste winst zit in een kennismaking, waarin we graag uitleggen hoe eenvoudig het werkt en wat het kost. Een maand later kunt u in de meeste gevallen al met CIRIS Afvalstromen aan de slag en vraagt u zich hoogstens af waarom u niet eerder aan ons gedacht heeft.

voordelen ciris software

Reële tarieven

Juist omdat we ons met CIRIS richten op het MKB, ligt de focus op degelijk werkende no nonsens oplossingen die betrouwbaar en nooit te duur zijn. Dat verwachten onze klanten ook van ons. Bij ons vindt u ook geen onnodig hoge standaardkosten of onnodige abonnementskosten. Dat is simpelweg niet onze werkwijze.

Gratis demo - Oordeel zelf

De tijd van handmatig Excelsheets en andere overzichten bijhouden, papieren formulieren invullen  en deze verwerken is voorbij. Digitalisering van al deze processen werkt veel gemakkelijker, levert flinke besparingen op in tijd en geld én verkleint de kans op fouten. Vraag een demo aan en oordeel zelf.

24/7 support

CIRIS Afvalstromen is gedegen, logisch en praktisch opgezet en storingen komen nauwelijks voor. Bij vragen kunt u op elk uur van de dag terecht bij CIRIS support en zo nodig worden zaken op afstand aangepast of hersteld. Alles staat in het teken om uw afvalstromen continu te laten verlopen.

koppelingen met ciris software

Koppelingen met weegbrug

Bent u in bezit van een vaste of mobiele weegbrug? Wij hebben al diverse koppelingen gerealiseerd. Merken als Pfister en Precia Molen zijn direct te koppelen, maar ook andere merken kunnen wij doorgaans probleemloos koppelen.

Partners

Grote truck