Krijg grip op uw projecten

  • Bent u werkzaam in het grondverzet en wegenbouw?

  • Registreert u uw gegevens nog handmatig in Excel of vergelijkbaar?

  • Werkt u nog met papier in plaats van tablets en smartphones?

Dan is er veel winst te behalen

CIRIS Project- en Urenadministratie

canstockphoto10732521

Urenadministratie

Bent u werkzaam in het grondverzet en wegenbouw? Registreert u uw gegevens nog handmatig in Excel of vergelijkbaar? Werkt u nog met papier in plaats van tablets en smartphones? Dan beloven we u één ding: met CIRIS wordt uw kostbare tijd een flink stuk efficiënter besteed.

Met de logistieke en administratieve software van CIRIS  stroomlijnen we heel eenvoudig de volledige logistiek van uw afvalstromen. Tevens kunt u volledig digitaal werken met gebruikmaking van tablets en smartphones. Dat betekent het einde van uw dagelijkse papieren rompslomp, zoals geleidebiljetten, opdrachtbonnen en facturen. Het begin van een goede administratieve grip op uw projecten. Met gedetailleerd inzicht in elke fase ervan en desgewenst op een eigen server of in de cloud.

Duur? Nee, CIRIS is een heel betaalbare oplossing. Zeker met de tijd die u ermee bespaart, verdient u deze investering snel terug.

Projectadministratie

Met CIRIS heeft u altijd inzicht in uw lopende projecten. De voor- en nacalculatie is direct inzichtelijk. Binnen een project kunt u werken met trajecten; de fases van het project. Ook bij deze trajecten is een voor- en nacalculatie direct inzichtelijk. Uiteraard  kunt per project instellen of u op project-  of regiebasis werkt en registratie van meerwerk wordt ook direct inzichtelijk bij de projecten en trajecten.

Naast gewone project, hebben wij ook speciale vervoersprojecten. Hierbij kunt u exact zien wat er aan vrachten is vervoerd en hoeveel ritten er zijn gemaakt. U kunt via ons planbord eenvoudig deze projectactiviteiten plannen en zal deze worden doorgestuurd naar de chauffeur. Via de smartphone of tablet kan de chauffeur de exacte gewerkte uren, vervoerde vrachten en gebruikte materialen doorgeven en is dit direct zichtbaar op kantoor.  Kortom: U heeft een volledig beheer van uw projecten.

canstockphoto4834532
canstockphoto10413036

Activabeheer

Met CIRIS heeft u ook een module voor het beheer van uw activa.  Alle gemaakte kosten van onderhoud en reparatie zijn per activa inzichtelijk en alle opbrengsten worden hier ook geregistreerd. U kunt dus precies zien of uw materieel rendabel is. Tevens kunt u in uw administratie de afschrijvingen automatisch laten verwerken en gedeeltelijke of gehele aan-/verkoop koppelen. Kortom: U heeft een volledig beheer van uw materieel.

Prijsafspraken

Binnen CIRIS kunt werken met diverse vormen van prijsafspraken. Deze afspraken legt u centraal vast en zal binnen alle modules gehanteerd worden. Afspraken per relatiegroep, per klant, per project, per adres zijn mogelijk. De kortingen zijn per productgroep en per product mogelijk in percentage en afwijkend bedrag. Cumulatieve kortingen zijn ook mogelijk. Kortom: De afspraken met uw klant zullen altijd in acht genomen worden.

canstockphoto10134528
Plan cirkel

CIRIS - op maat gesneden

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij CIRIS. Niemand wordt immers vrolijk van onwerkbare software. CIRIS is zodanig ontwikkeld dat het te kneden is naar elk type gebruiker. Uw wensen en werkwijze kunnen dus vergaand in de software worden doorgevoerd. Het werken met onze software voelt daardoor al snel vertrouwd. CIRIS is bovendien een totaaloplossing waardoor u als gebruiker niet meerdere softwarepakketten hoeft te kennen. Bij vragen kunt u altijd vertrouwen op de persoonlijke service van onze helpdesk, die dag en nacht bereikbaar is.

CIRIS voor uw bedrijf? Maak een afspraak!

CIRIS is een betaalbare digitale oplossing voor uw afvalstromen en gaat u op alle fronten winst opleveren. Dat is geen loze belofte maar een zekerheid waar we u graag persoonlijk van overtuigen. De eerste winst zit in een kennismaking, waarin we graag uitleggen hoe eenvoudig het werkt en wat het kost. Een maand later kunt u in de meeste gevallen al met CIRIS Afvalstromen aan de slag en vraagt u zich hoogstens af waarom u niet eerder aan ons gedacht heeft.

voordelen ciris software

Reële tarieven

Juist omdat we ons met CIRIS richten op het MKB, ligt de focus op degelijk werkende no nonsens oplossingen die betrouwbaar en nooit te duur zijn. Dat verwachten onze klanten ook van ons. Bij ons vindt u ook geen onnodig hoge standaardkosten of onnodige abonnementskosten. Dat is simpelweg niet onze werkwijze.

Gratis demo - Oordeel zelf

De tijd van handmatig Excelsheets en andere overzichten bijhouden, papieren formulieren invullen  en deze verwerken is voorbij. Digitalisering van al deze processen werkt veel gemakkelijker, levert flinke besparingen op in tijd en geld én verkleint de kans op fouten. Vraag een demo aan en oordeel zelf.

24/7 support

CIRIS Afvalstromen is gedegen, logisch en praktisch opgezet en storingen komen nauwelijks voor. Bij vragen kunt u op elk uur van de dag terecht bij CIRIS support en zo nodig worden zaken op afstand aangepast of hersteld. Alles staat in het teken om uw afvalstromen continu te laten verlopen.