ROLCONTAINERS

rolcontainer

Bij rolcontainers wilt u zo uitgebreid mogelijk kunnen werken met periodes. Binnen onze module kunt u werken met “op afroep”, maar ook uiteraard met vaste periodes. De afroep kan vanaf uw website worden ingeschoten, maar uiteraard ook vanaf uw workstation worden ingebracht. De keuzes van de vaste periodes zijn zeer uitgebreid. U kunt hierbij denken aan na xx aantal dagen, weken of maanden. Daarbij kennen wij ook even en oneven weken of maanden. Uiteraard wordt er daarbij ook rekening gehouden met de in dat jaar geldende feestdagen.

Via ons planbord worden de opdrachten zichtbaar op de datum van uitvoer en kunt u de opdrachten toekennen aan de beschikbare vrachtwagen. Tijdens het plannen kan de route handmatig worden samengesteld, maar optioneel is het ook mogelijk om gebruik te maken van een routeplanning, om optimaal de route te kunnen rijden. Wanneer de route definitief is samengesteld, wordt deze door het planbord doorgezet naar de terminal van de vrachtwagen. De chauffeur heeft dan meteen de verplichte geleidebrief en de routelijst tijdens zijn rit beschikbaar. Is de vrachtwagen uitgerust met een mobiele weeginstallatie, dan kan deze ook direct worden verwerkt.

Ook eventuele huur van de rolcontainers kunt u volledig binnen CIRIS laten afhandelen en wordt dus ook de financiële afhandeling voor u verzorgd.